Maatmeubilair


Wilt u meer ruimte creëren in uw woning met maatmeubilair? Uw keuken opwaarderen met een keukeneiland, uw slaapkamer met een inloopdressing en uw woonkamer met een haardmeubel en kastenwand?

Al ruim drie generaties is DCS gespecialiseerd in het vervaardigen van maatmeubels in ons eigen atelier. Hierdoor kunnen wij unieke en op maat gemaakte meubelstukken leveren die perfect passen bij uw interieur. Ons proces begint altijd met een persoonlijk gesprek waarin wij uw wensen en ideeën bespreken – check ons 4 stappenplan lager op deze pagina -. Aan de hand daarvan maken wij een ontwerp dat volledig is afgestemd op uw wensen en eisen. Wij gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw meubelstuk van de hoogste kwaliteit is.

Onze eigen meubelmakers zijn zeer ervaren en hebben oog voor detail. Zij werken met veel passie en vakmanschap aan uw maatmeubilair, van begin tot eind. Wij streven ernaar om uw meubel binnen een redelijke tijd af te leveren, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een kastenwand, inloopdressing, dressoir of elk ander soort meubelstuk, wij kunnen het voor u maken. U kiest uit verschillende soorten hout, kleuren en afwerkingen om ervoor te zorgen dat uw meubelstuk perfect past bij uw interieur of interieurrenovatie.

Wij nodigen u graag uit om onze vernieuwde toonzaal en horen graag over uw plannen, ideeën. U kan dan zelf zien en horen hoeveel passie en vakmanschap wij in onze projecten stoppen.

Maak vandaag nog een afspraak met ons op om uw eigen op maat gemaakte maatmeubilair te laten maken!

Maak een afspraak

Uw droommeubel, ons project

DCS ontwerpt, maakt en plaatst meubels op maat. We luisteren naar uw wensen en noden en staan u bij in elke stap naar uw droommeubel. Omdat we als familiebedrijf belang hechten aan een persoonlijke service, kunt bij ons u rekenen op 1 centraal aanspreekpunt.

Gluren bij de buren: maatmeubilair

Werpt u graag een blik op de (verborgen) hoekjes en kasten van andere gezinnen? In de cases hieronder ontdekt u meubels op maat in de meest uiteenlopende stijlen. Bewondert u ze liever in onze showroom? Kom dan langs en laat u inspireren!