Locatie

Zavelstraat 9
9190 Stekene
Tel. 03 770 53 36
info@dcsinterieur.be

Open

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
9u – 12u en 13.30u – 17u

Zaterdag
10u – 16u

Zondag en woensdag
Gesloten

Volg ons

Stel ons gerust al uw vragen. Het DCS team beantwoordt ze met plezier!


Hebt u een vraag over de renovatie van uw badkamer of over totaalrenovatie? Neem vrijblijvend contact op. DCS helpt u graag!


Locatie

Zavelstraat 9
9190 Stekene
Tel. 03 770 53 36

Open

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
9u – 12u en 13.30u – 17u

Zaterdag
10u – 16u

Zondag en woensdag
Gesloten

Volg ons

Over ons

André De Caluwe stond – en staat nog altijd – bekend als een betrouwbare, oerdegelijke vloerder. Een begrip in het Waasland.

Zijn zoon Kris De Caluwe en schoonzoon Raf De Smit groeiden uit tot specialist in totaalrenovatie. De vakkennis, de degelijkheid én de betrouwbaarheid hebben ze nog altijd op zak. De stielmannen coördineren de diverse deelspecialiteiten tot een totaalrenovatie van uw woning die tot in de puntjes is uitgewerkt. Elke klant perfect tevreden stellen is hun onvoorwaardelijke ambitie. Of u nu uw badkamer wil verbouwen of heel uw huis gaat renoveren: DCS zorgt al 3 generaties voor duurzame kwaliteit, zonder zorgen.

Over DCS interieur

André De Caluwe stond – en staat nog altijd – bekend als een betrouwbare en oerdegelijke vloerder. Een begrip en vertrouwde naam in het Waasland.
Zijn zoon Kris De Caluwe en schoonzoon Raf De Smit namen het familiebedrijf over en bouwden De Caluwe – De Smit (DCS Interieur) uit tot een gespecialiseerde one-stop-shop voor kleine, grote en uitdagende renovatiewerken. Het aanbod werd uitgebreid van vloer- en tegelwerken met totaalrenovaties, Ramen & Deuren op maat en een breed gamma sfeerhaarden.

Of u nu een beperkte of een totaalrenovatie overweegt, DCS Interieur garandeert u een zorgeloze samenwerking. Vakkennis, maatwerk én betrouwbaarheid zijn en blijven onvoorwaardelijke kernprioriteiten. Net daarom voeren we installatiewerken met eigen personeel uit, niet via talloze onderaannemers.

Kom gerust kennismaken en inspiratie opdoen in onze showroom in Stekene. Graag een offerte voor uw interieurproject? We komen eerst gratis en vrijblijvend bij u op bezoek om uw renovatieplannen in detail te bespreken en de huidige situatie grondig te bekijken, voor we een gedetailleerde prijsofferte op maat bezorgen.

Tot binnenkort?