DCS Interieur acties en promoties

Wel kiezen voor kwaliteit, maar ook geen enkele korting mislopen? Ontdek dan snel de huidige interieur acties en promoties bij DCS Interieur in Stekene.


Mis geen enkele promotie

Op dit moment zijn er geen interieur acties of promoties bij onze fabrikanten, maar binnenkort verwachten we opnieuw straffe najaarsdeals. Neem regelmatig een kijkje op deze pagina of laat je e-mailadres toevoegen aan onze mailing list zodat je geen enkele deal hoeft te missen.

In afwachting hebben we nog enkele knappe toonzaal haarden aan mini-prijzen in de aanbieding en raden we aan om ook even door te klikken naar MijnVerbouwPremie.be.


Toonzaalmodellen te koop

We zetten regelmatig nieuwe sfeerhaarden in de kijker in onze showroom. De toonzaalmodellen die daarbij plaats ruimen, bieden we aan interessante voordeelprijzen aan.

NAAR DE SFEERHAARD TOONZAALMODELLEN

Vergeet de renovatiepremie niet!


Zowel voor nieuwe ramen en deuren als voor binnen renovaties, badkamers, sanitair en vloer renovaties heeft u mogelijks recht op een renovatiepremie. Hoeveel die renovatiepremies in 2024 bedragen? Neem zeker een kijkje op MijnVerbouwPremie.be en vul de online premie simulator in om het premiebedrag meteen uit te rekenen.

NAAR DE ONLINE PREMIESIMULATOR

Altijd welkom in onze showroom

Kom de DCS Interieur showroom bezoeken wanneer het u past tijdens onze openingsuren. Of maakt u graag een afspraak voor een persoonlijke rondleiding? We horen het graag.

ADRES & OPENINGSUREN