Uw nieuwe ramen, deuren en veranda's op maat gemaakt


Ruime keuze voor een heerlijk binnen-buiten gevoel

Voor nieuwe ramen en deuren heeft DCS Ramen & Deuren keuze zat op esthetisch, technisch én energetisch vlak. Kom verschillende raamopstellingen bekijken en vergelijken in onze showroom in Stekene en laat u meteen adviseren voor uw raamrenovatie project.

EEN VRAAG OVER RAMEN EN DEUREN?

Wat u mag verwachten

We maken ramen, deuren en veranda’s op maat in aluminium, pvc of hout en voeren de plaatsing ervan uit in eigen beheer en met eigen personeel. Zo zijn u en wij zeker van een millimeter precieze plaatsing. Zoals het hoort! Niet alleen voor het buitenschrijnwerk, maar ook voor binnendeuren, scheidingswanden en veiligheidsdeuren kan u op ons vakmanschap vertrouwen. Inbraakwerende deuren, brandwerende deuren en sterk geïsoleerde deuren… Ook die maken we helemaal op maat van uw instructies, voorkeuren en budget.

Expert advies

DCS Interieur is een familiebedrijf dat kwaliteit, vakmanschap en duidelijke communicatie hoog in het vaandel draagt om u het zorgeloze renovatieproject te bieden dat u verdient. Een gespecialiseerd team staat klaar om u duidelijk en persoonlijk te adviseren, de nodige opmetingen ter plaatse uit te voeren en nadien ook een glasheldere offerte op maat te bezorgen. De plaatsing van uw nieuwe ramen en deuren gebeurt vervolgens door eigen personeel. Zo heeft u één aanspreekpunt en vertrouwde gezichten doorheen het hele samenwerkingsproces.

Erkend Reynaers Aluminium Partner

DCS Ramen en Deuren is erkend installer voor Reynaers Aluminium schijnwerk in Oost-Vlaanderen. Kiest u voor nieuwe ramen, deuren of veranda’s in aluminium, dan is DCS de betrouwbare raamspecialist in uw buurt. Meer weten over aluminium ramen en deuren, graag een informatiebrochure of een bezoek in onze toonzaal op afspraak? We horen het graag.

Nieuwe ramen en deuren in 4 stappen

STAP 1Kennismakend gesprek

STAP 2Gratis plaatsbezoek

STAP 3Ontwerp & offerte op maat

STAP 4Plaatsing door eigen personeel

Hoe we werken

Enkele realisaties

Hoe ons werk eruit ziet? Neem een kijkje bij deze realisaties, maar kom zeker ook eens langs in de DCS showroom waar we nog veel meer inspirerende voorbeelden kunnen tonen.

Badkamerrenovaties