Specialist vloerwerken & Tegelwerken


Dat DCS Interieur zich zonder blozen specialist in vloerwerken durft noemen is niet toevallig!

In het Waasland klinkt de naam André De Caluwe vertrouwd in de oren. Gespecialiseerd vloerder André was een begrip én een kwaliteitsgarantie in en rond het Waasland! Tegenwoordig is het vloerbedrijf uitgegroeid tot een middelgroot familiebedrijf dat uiteenlopende renovatiewerken aanbiedt. Al blijft de passie voor vloer- en tegelwerken sterk aanwezig.

Parket, laminaat, tegels, … we plaatsen vloeren en wandtegels in alle vormen en stijlen. Omdat we tegels snijden in ons eigen atelier, kunnen we ook tegelplaten plaatsen in zeer grote XL formaten. Onze ervaren vloerders komen die nadien met de grootste zorg bij u plaatsen. Zo heeft u onderhoudsvriendelijke, comfortabele en bezienswaardige vloeren en wanden die uw interieur écht afmaken.

Maak een afspraak

Tegels, parket of laminaat?

Voor de afwerking van vloeren en wanden hebben we ontzettend veel keuze. Welk materiaal het best geschikt is voor uw renovatieproject? Dat overlopen we graag met u in onze belevingsgerichte showroom. Niet alleen kan u talloze materialen ontdekken in levensechte interieur opstellingen, we hebben ook ontzettend veel samples beschikbaar om te bekijken én te voelen. Samen met onze vloerexperten maakt u zo de juiste keuzes voor een vloer die generaties lang meegaat én indruk maakt.

Enkele vloeren en tegels in beeld

Interesse in onze tegel- en vloerwerken? Klik gerust even door naar enkele sfeerbeelden, maar kom vooral inspiratie opdoen in de vloerafdeling van onze showroom in Stekene. U zal versteld staan van de ruime keuze en het heldere advies van onze vloeradviseurs. Beloofd!