Vloer- en tegelwerken


Zijn uw keukentegels aan vervanging toe? Krijgt u na een eerste leven eindelijk parket in de woonkamer? Of snakt u naar een vloer met weinig onderhoud? Dan bent u bij DCS aan het juiste adres.

DCS is al ruim drie generaties gespecialiseerd in vloer- en tegelwerken. Parket, laminaat, tegels, … we maken en plaatsen vloeren en wandtegels in alle vormen en stijlen. Omdat we ze snijden in ons eigen atelier, kunnen we tegelplaten plaatsen in de grootste formaten. Net als vloerlegende en oprichter André De Caluwe zorgen we ervoor dat uw nieuwe vloer tot in de puntjes is afgewerkt.

Maak een afspraak

Uw droomvloer, ons project

DCS is een familiebedrijf. We hechten belang aan kwaliteit, ook wat onze service betreft. Ons team waakt erover dat u vakkundig wordt bijgestaan vanaf het eerste gesprek tot de afwerking van uw nieuwe vloer. Ziet u het ruimer dan uw vloer alleen, dan denken wij graag met u mee.

Gluren bij de buren: vloeren en tegels

Bent u benieuwd naar het resultaat van onze vloer- en tegelwerken? Neem dan een kijkje in de cases hieronder. U ontdekt er tegels en vloeren op maat van elk gezin. De eerste indruk telt! Kom langs in onze showroom voor meer ideeën en praat er met onze specialisten.